th@ofr.no | 14 november 2018

En viktig røst i øst!

Du er her: Forside
kart


Uttalelse fra Øst-Finnmark regionråd.

Øst-Finnmark Regionråd er et fellesorgan for kommunene Lebesby, Gamvik, Berlevåg, Båtsfjord, Vardø, Vadsø, Sør-Varanger, Nesseby og Tana for koordinering av enkeltsaker og samarbeidsforhold for øvrig herunder interkommunale løsninger.

Øst-Finnmark Regionråd behandlet på sitt regionrådsmøte den 30/31 August 2018 under sak 19 c. Fremdrift i forhold til 110 sentralen og brevet som var kommet fra Vest-Finnmark regionråd om informasjon knyttet til etablering av 110 sentralen i Kirkenes

2018-09-06

Daglig leder’s hjørne

Kjære Øst-Finnmark Regionråds Venner!

Som man ser av bilde ut fra mitt kontor, så er det litt mørke skyer i horisonten men solen er i ferd med å fortrenge dem, samtidig som torghandelen fra øst gleder både lokalbefolkningen og turister med sine mer eller mindre eksotiske varer. Med andre ord, det ser lyst ut for Øst-Finnmark!

2018-06-01

Styret vedtok på styremøte den 14 Mai to uttalelser.

Det ble lagd en uttalelse knyttet til rekefiske i fjordene i Finnmark som blant annet ble sendt til både nærings og fiskeridepartementet og fiskeridirektoratet. I tillegg vedtok styret en uttalelse som støttet Vest-Finnmark regionråd sitt  uttalelse om rassikring av veiene i Finnmark.

2018-05-15

Høring – Sjarkflåtens rolle i et fremtidsrettet kvotesystem.

Styret i Øst-Finnmark Regionråd sendt i dag inn sitt høringsinnspill i forbindelse med høringen om Sjarkflåtens rolle i et fremtidig kvotesystem.

2018-05-15

Daglig leder’s hjørne.

Kjære Øst-Finnmark Regionråds Venner!

Våren nærmer seg med stormskritt og snart er ski og scootersesongen over. Hagemøblene dukker opp under snøen og minner om at vi snart kan skifte ut scooterdressen med grilldress. Men som i alt annet her i livet, må vi vel regne med noen tilbakeslag med kald nordavind og dager med «tine snø» innimellom.

2018-04-27