Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Organisasjon

ØFRmøte nov 2015

FeFo, utdanning, kommunereform og skoleeierskap på dagorden

Hvordan skal FeFos strategier for forvaltningen av Finnmarksgrunnen, var ett av de tema Øst-Finnmark regionråd drøftet da de møttes mandag 9. november i Tana. Et annet viktig tema er tilbud om økt kompetanse i Øst-Finnmark gjennom samarbeid med Universitetet i Tromsø. Regionrådet og UIT samarbeider om å få etablert flere studier og styrket utdanningstilbudet for kommunene i øst. Noe som vil sikre rekruttering til barnehager, skoler, samt helse og omsorgstilbudene kommunene som yter til sin befolkning. I tillegg ble rådets medlemmer skolert i å være skoleeiere.

Robert Jensen

Robert Jensen ny leder for ØFR

Ordfører Robert Jensen i Vardø er blitt valgt til ny leder for Øst-Finnmark regionråd. Ny nestleder er ordfører Stine Akselsen, Lebesby kommune. Valget skjedde på møtet 10. november på regionrådets møte i Tana. Frank M. Ingilø fortsetter i styret som medlem. Valgene er for kommende kommunestyreperiode.
 

Vadsø okt 2012 (19)

Møte nr 4 -2012

Regionrådet holdt sitt fjerde møte for året, denne gangen i Vadsø. Fokus var blant annet næringsutvikling i regionen, kraftnettet fram til Øst-Finnmark og utviklingen innen reiseliv/fugletitting.

Slik kontakter du oss

Ordfører Robert Jensen i Vardø er blitt valgt til ny leder for Øst-Finnmark regionråd. Ny nestleder er ordfører Stine Akselsen, Lebesby kommune. Valget skjedde på møtet 10. november 2015 på regionrådets møte i Tana.