Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Siste nyheter

Medisin

Uttalelse i forbindelse med konkurransesituasjonen for innkjøp av medisiner.

Kommunene i distriktene opplever at det er liten konkurranse i dette markedet og det er kun to/tre store leverandørene som kontrollerer og styre dette marked

Øst-Finnmarkrådet mener dette er en veldig uheldig utvikling og tvinger kommunene i Troms & Finnmark til å bryte loven om offentlig anskaffelse. Dette er et samfunnsproblem som bør løftes på politisk nivå, både kommunalt, regionalt og nasjonalt.

Les mer...
Ambulanse Avisa Nordland

UTTALELSE VEDRØRENDE AMBULANSE SITUASJONEN

Øst-Finnmarkrådet har fått innspill fra kommuner i regionen som bare har en ambulanse bil tilgjengelig på sin stasjon. Det kan medfører at hvis bilen som er på oppdrag, for eksempel med en pasient til Kirkenes Sykehus, så risikerer man å stå uten ambulanse til man får bil fra en annen kommune, eller at ambulansen som var på tur er kommet tilbake.

Les mer...
Kongekrabbe i teine (2)

Høringsuttalelse til regulering av fangst av kongekrabbe i 2021

Øst-Finnmarkrådet har ved flere anledninger gitt høringsuttalelser og innspill i forbindelse med forvaltningen av kongekrabben. Senest 12 Juni i år og i forbindelse med Fiskeridirektoratets høring om deltakerforskriften for 2021, og vårt høringssvar på den datert 10.09.20.

Les mer...